کتاب حاضر در قالب پنج فصل به رشته تحریر در آمده است، که به شرح زیر ساماندهی شده اند:
فصل اول- دسته بندی سیستم های پایداری گودبرداری
فصل اول کتاب تحت عنوان کلیات، به بیان اجمالی مطالب مرتبط با مفاهیم بنیادی گودبرداری و سیستمهای پایدارسازی میپردازد. در این فصل تلاش شده است تا با ارائه ی طبقه بندیهای مختلف روشهای گودبرداری و سیستمهای حفاظتی دیوارهی گود، منطبق با مراجع و آیین نامه های به روز بین المللی و داخلی، نظمی ساختاری در ذهن خوانندگان ایجاد شود تا انتخاب روش متناسب برای هر پروژه، برای آنها تسهیل گردد و بستر مورد نیاز جهت مطالعه ی سایر فصول کتاب نیز مهیا گردد. بدیهی است با توجه به گستردگی روشهای موجود، تبیین تفصیلی مطالب مربوطه در قالب یک فصل نمیگنجد، لکن مطالعه ی این فصل، یک آشنایی اجمالی و منظم با ادبیاتی نوین برای خوانندگان به ارمغان خواهد آورد که از اهداف نگارش این فصل به شمار میرود.
فصل دوم- اجرای سازه نگهبان خرپایی و مهار متقابل
فصل دوم کتاب تحت عنوان نحوه ی اجرای سازه نگهبان خرپایی و مهار متقابل، ضمن معرفی اجزای تشکیل دهنده و حالات مختلف این سیستم، به فرآیند اجرایی مرتبط با آنها میپردازد. در این فصل پیشزمینه های لازم جهت ورود به فصول آتی کتاب نیز فراهم شدهاست.
در واقع مؤلفین کتاب حاضر معتقد هستند که؛ در مهندسی عمران قبل از ورود به مقوله ی طراحی نیاز است نگرشی جامع نسبت به فرآیند اجرایی در ذهن مهندس شکل بگیرد تا منجربه طرحی اصولی و قابل اجرا گردد به همین جهت در این کتاب نسبت به تدوین چنین فصلی اقدام شده است تا ملزومات درک فصولی آتی فراهم گردد.
فصل سوم – شناخت و تفسیر گزارش مکانیک خاک یک پروژه
فصل سوم کتاب تحت عنوان شناخت و تفسیر گزارش مکانیک خاک یک پروژه، مشتمل بر مطالب کاملاً کاربردی در خصوص تفسیر گزارش مکانیک خاک میباشد که با بیان روشهای آزمون صحرایی و آزمایشگاهی و تفسیر پارامترهای مستخرج از این آزمونها، توانایی و تسلط لازم را در خوانندگان بوجود میآورد تا بتوانند با درکی جامع از گزارش مکانیک خاک، نسبت به شرایط خاک ساختگاه شناخت لازمه را کسب نموده و از آن در مقوله ی گودبرداری و سیستم پایدارسازی استفاده نمایند.
از آنجاییکه بعضاً برای مهندسین مبتدی، نحوه اجرای آزمونها و استحصال پارامترهای مربوطه، مورد سؤال است، نویسندگان نسبت به تحریر این فصل اقدام نمودهاند تا حتی المقدور ابهامات خوانندگان پس از مطالعه این فصل، مرتفع گردد.
فصل چهارم – تحلیل و طراحی سازه نگهبان خرپایی
فصل چهارم کتاب تحت عنوان تحلیل و طراحی سازه نگهبان خرپایی، فصلی است جامع که در آن فرآیند تحلیل و طراحی سازه نگهبان خرپایی بصورت مدوّن تشریح گردیده است. در این فصل، ابتدا نحوه تعیین هندسه و چیدمان اعضا سازه نگهبان خرپایی با توجه به عوامل تأثیرگذار، عنوان میگردد و پس از تعیین شیب پایدار گودبرداری با استفاده از ماژول slope/w از برنامه ی GeoStudio و محاسبه بارهای وارده به سازه نگهبان خرپایی، مدلسازی نرم افزاری خرپا آغاز می شود. در این بین، فرآیند تحلیل و طراحی سازه نگهبان خرپایی در برنامههای PLAXIS-2Dو SAP2000 به نحوی خودآموز و تفصیلی در قالب مثالی عددی، مطرح گردیده است. در خلال این فرآیند، از برنامه های کابردی ALLPILE و LPILE جهت دستیابی به مشخصات فنرهای معادل خاک پیرامون شمع نیز استفاده شده است. سپس در این فصل به تبیین جزئیات تحلیلی و اَهَم کنترلهای سازهای و ژئوتکنیکی پرداخته میشود. شایان ذکر است در حین استفاده از هر برنامه نرم افزاری، سعی شده است، ضمن تشریح منوهای مربوط به مدلسازی، فلسفه استفاده و تفسیر نتایج نیز توأمان صورت پذیرد تا نگرشی بسیط در خواننده القا شود.
با توجه به نبود مرجعی آموزشی مبتنی بر قابلیتهای مدلسازی با نرم افزارهای موجود که منجربه طرحی اقتصادی و ایمن گردد، مؤلفین بر آن شدند، تا به تحریر چنین فصلی که از اهداف اصلی این کتاب به شمار میرود، اقدام ورزند.
فصل پنجم – تحلیل و طراحی سیستم مهار متقابل
فصل پنجم کتاب تحت عنوان تحلیل و طراحی سیستم مهار متقابل، با فرآیندی مشابه فصل چهارم، به تحلیل و طراحی سیستم سازه نگهبان مهار متقابل میپردازد. در ابتدا نکات مهم و تکنیک های مختلف چیدمان اعضای سیستم مهار متقابل بیان گردیده است و سپس فرآیند تحلیل و طراحی مرتبط با مدلسازی نرم افزاری سیستم مهار متقابل به تفصیل، تشریح گردیدهاست. در این بین در مثال عددی آموزشی سیستم مهاربندی گود، از برنامههای PLAXIS-3Dو SAP2000 استفاده شده است، در واقع بر خلاف مدلسازی سیستم خرپایی مطروحه در فصل چهارم، در این فصل به جهت امکان عدم برقراری فرضیات کرنش صفحه ای، نسخه ی سه بعدی برنامه PLAXIS اتخاذ شدهاست. برنامه های کابردی ALLPILE و LPILE در این فصل نیز بکار رفته اند و در انتها به جزئیات تحلیلی و کنترلهای مورد نیاز پرداخته شده است.
مشخصات کتاب جامع پایدارسازی دیواره گودها به روش خرپا و مهار متقابل
-
وزن
1020 گرم
-
نویسنده/ مترجم
دکتر بهروز باباخوانی, دکتر سهراب سپهرنیا, مهندس حسین صفاریوسفیفرد
-
ناشر
پردیس علم
-
نوبت چاپ
1
-
سال چاپ
1402
-
قطع کتاب
وزیری
-
جنس جلد
شومیز
-
تعداد صفحات
710
-
نوع چاپ
رنگیسیاه سفید
-
(سیمی کردن کتاب)
✅بله, خیر
شما همچنین می توانید یک پرسش در مورد این محصول ثبت کنید
امتیاز کاربران به: کتاب جامع پایدارسازی دیواره گودها به روش خرپا و مهار متقابل | (0 نفر )
هنوز امتیازی ثبت نشده است
شما هم میتوانید در مورد این کالا نظر دهید.
کتاب جامع پایدارسازی دیواره گودها به روش خرپا و مهار متقابل
دیگران را با نوشتن نظرات خود، برای انتخاب این محصول راهنمایی کنید.
لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید: فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیشازحدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحهکلید بپرهیزید. نظرات خود را براساس تجربه و استفادهی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمهای خودداری کنید. بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید. به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیامهایی که شامل محتوای توهینآمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف میشوند. از ارسال لینکهای سایتهای دیگر و ارایهی اطلاعات شخصی خودتان مثل شماره تماس، ایمیل و آیدی شبکههای اجتماعی پرهیز کنید. با توجه به ساختار بخش نظرات، از پرسیدن سوال یا درخواست راهنمایی در این بخش خودداری کرده و سوالات خود را در بخش «پرسش و پاسخ» مطرح کنید. هرگونه نقد و نظر در خصوص سایت فروشگاه ما، خدمات و درخواست کالا را با ایمیل info@yourdomain.com یا با شمارهی ۰۰۰۰ - ۰۲۱ در میان بگذارید و از نوشتن آنها در بخش نظرات خودداری کنید.