راهنمای طراحی و اجرای دیوارهای بنایی محوطه در آزمونهای نظام مهندسی
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
مباحث مقررات ملی ساختمان
بنیاد مهندسی ساختمان در بخشی جداگانه به مقایسه کتب مباحث مقررات ملی ساختمان و راهنمای این مباحث پرداخته و در آن بخش توضیح داده شده است که کتب بیست و سه گانه مباحث مقررات ملی ساختمان که هرکدام به قسمتها و بخشهای متنوعی از قوانین و مقررات مربوط به این زمینه میپردازد، در کنار کتب و منابعی نظیر راهنمای جوش و اتصالات جوشی و قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، منابع اصلی و درجه یک آزمونهای نظام مهندسی به حساب میآیند. درواقع این کتب، شامل ضوابط فنی، اجرایی و حقوقی مورد نیاز در طراحی، نظارت و اجرای عملیات ساختمانی میباشند. این عملیات می تواند شامل مواردی نظیر تخریب، توسعه بنا، نوسازی، تغییر کاربری، تعمیر و مرمت اساسی و بهره برداری از ساختمان باشد.
همانطور که در سایت بنیاد مهندسی ساختمان و در بخش آشنایی با پکیج مقررات ملی ساختمان توضیح داده شده است، با توجه به کتابباز بودن آزمونهای نظام مهندسی، ابزارهای متنوعی در طول زمان و بر اساس نیاز داوطلبان به وجود آمده است که برای مثال کتب کلیدواژه این آزمونها، به منظور آسانتر نمودن نحوه استفاده از کتب متنوع و متعددی که متقاضیان شرکت در آزمونهای نظام مهندسی بایستی مطالعه نموده و در روز آزمون همراه خود به جلسه آزمون برده و استفاده نمایند تدوین و منتشر گردیده است. لیبلواژهها، تیترواژهها و کتب تشریح سوالات از جمله ابزارهای تسهیل کننده این آزمونها میباشند.
موضوع راهنمای طراحی و اجرای دیوارهای بنایی
راهنمای طراحی و اجرای دیوارهای بنایی به الزامات و قوانین مربوط به طراحی و اجرای دیوارهای بنایی میپردازد و به طور کلی جهت آشنایی مهندسان و داوطلبان آزمونهای نظام مهندسی با الزامات و قوانین مربوط به این موضوع تدوین گردیده است.
کلیدواژههای مرتبط با راهنمای طراحی و اجرای دیوارهای بنایی
کلیدواژههای مرتبط با راهنمای طراحی و اجرای دیوارهای بنایی شامل مواردی نظیر ظرفیت پانل بنایی و لنگر واژگونی میباشد.
راهنمای طراحی و اجرای دیوارهای بنایی در آزمونهای نظام مهندسی
کتاب راهنمای طراحی و اجرای دیوارهای بنایی منبع آزمونهای نظام مهندسی عمران نظارت، عمران اجرا، معماری نظارت و معماری اجرا میباشد.